Mij leer je niet zomaar kennen door een stukje tekst te lezen over mij, want hoe omschrijf ik me zelf in een niet te lange tekst,  als ik dat ga doen, word het allemaal zo langdradig dat jullie aan het eind van het stuk tekst niet meer weten waarom jullie mijn site hebben geopend.. Daarom is een kennismaking gesprek altijd gratis, zo leer je me echt kennen, en voelen we direct of er ook een klik tussen ons is. Om jullie wel een beetje informatie te geven over mij, zal ik toch mij zelf even voorstellen.

Klein maar fijn

Ik woon in het klein maar gezellig plaatsje Ulrum, bovenin provincie Groningen. 
Een kleine woonboerderij aan het rand van het dorp en aan het water, maakt ons droomhuis compleet.
Hier woon ik samen met mijn vriend Marijn en onze lieve zoon Daan.  
Samen met de eigenwijze kat en de gezellige volière vogels maakt dit ons leven helemaal compleet.     
                     
Mijn passie voor fotografie is begonnen met het fotograferen van paarden & honden.
Na een aantal cursussen en workshops ben ik mijn hart gaan volgen en  ben ik ZZPer geworden, en heb mijn eigen fotostudio geopend, 
​en wat ben ik tot de dag van vandaag daar nog steeds super blij mee...  
Als ZZPer kan ik zo me tijd in delen om ook van me zoon genieten hoe hij groeit en grote sprongen maakt in zijn ontwikkeling. Ook vind ik het belangrijk om tijd te maken voor elkaar als gezin en plan daarom maar beperkte fotoreportages in.

De foto waar ik blij van word

Van kleine kinderen tot opa's en oma's met hun kleinkinderen... Bij elke foto die ik maak, wil ik de emotie en liefde terug zien. Wanneer ik dat terug zie in een foto, maakt dat voor mij compleet en uniek. 
 
Mijn stijl van fotograferen is ongedwongen, fris en vooral de spontane momenten vast leggen.
Als trouwfotograaf probeer ik onzichtbaar aanwezig te zijn , maar ik ben ook op momenten zichtbaar aanwezig wanneer het moet, bijvoorbeeld met de foto's met jullie familie en vrienden.  Tijdens een kennismakingsgesprek leer je mij snel kennen, ik ben wie ik ben, spontaan, vriendelijk, creatief, meelevend, professioneel maar ook een beetje eigenwijs,  dat laatste kenmerk van mij is erg belangrijk, want hoe krijg je anders unieke foto's... 

Snoepjeswinkel  

Wanneer bruidsparen mij enthousiast en creatief noemen, krijgen ze van mij een grote glimlach....  Omdat fotografie mijn hobby , beroep en bedrijf is,  ben ik alle dagen weer blij om te fotograferen.  Ik ben daarom wel te vergelijken met een klein kind in een snoepwinkel ;) 
Elk klein moment om vast te leggen , elk klein detail , elk spontaan moment,  zijn voor mij de snoepjes uit de pot! ;)

 
Ik ben voornamelijk bruidsfotograaf in de provincies Groningen, Friesland & Drenthe.
Maar ik werk ook door geheel Nederland en Europa.